Personopplysninger som behandles
Bamboo Solutions AS (org. No. 919 573 619) er behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn på nettsiden bamboo.no, og beskytter ditt personvern etter gjeldende lover og regler.

Hvordan henter vi inn informasjon, og hva lagrer vi?
Vi samler inn opplysninger via informasjonskapsler (cookies) ved besøk og interaksjon på nettsiden, samt ved bruk av nettstedets skjemaer. Bruk av disse skjemaene er helt frivillig, og dersom du velger å ikke oppgi dine personlige opplysninger, vil det forhindre oss i å ta kontakt med deg ang. tjenestetilbud. Du kan når som helst styre dine cookies gjennom innstillinger i din nettleser, og andre verktøy.
For å målrette vår egen markedsføring kan vi i noen tilfeller benytte den data vi har samlet om deg, og ditt besøk.
Formålet med informasjonen som innhentes: Forbedre brukeropplevelsen på bamboo.no, Markedsføre våre egne tjenester, for å kunne ta kontakt og tilby våre produkter og tjenester.
Behandlingen av opplysningene er basert på ditt samtykke.

Hvordan lagrer vi informasjonen?
Informasjon innhentet gjennom skjema på våre nettsteder og informasjonskapsler, lagres i vårt eget CMS-system, og i analyseverktøy som Google Analytics og HotJar.

Hvor lenge lagrer vi opplysningene?
Vi behandler din data til de enten ikke lenger er hensiktsmessig for vår egen markedsføring, eller til du ber om å bli slettet. Du kan når som helst kreve at vi sletter alle opplysninger om deg gjennom å sende oss en epost til contact@bamboo-solutions.no.

Hvem mottar opplysningene?
Bamboo Solutions bruker kun dine opplysninger for egen virksomhet, og dataen vil ikke bli delt med tredjeparter. Vi benytter oss kun av profesjonelle partnere for markedsføring, som f.eks Google, LinkedIn og Facebook. Samarbeidspartnere og underleverandører holder til i Norge, EU og andre EU-godkjente land og bedrifter hvor dine rettigheter ivaretas.

Rettigheter
Du har rett til enhver tid i innsyn i dine opplysninger og hvordan vi bruker de. Du kan kreve sletting og endringer av dataen iht. Personopplysningsloven. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke for behandling av personopplysninger.
Dersom du mener at Bamboo Solutions AS ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende klage til Datatilsynet, kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.datatilsynet.no.

Bamboo Solutions AS
Hoffsveien 1A,
0275 Oslo
contact@bamboo-solutions.no

Hva er en informasjonskapsel?
En cookie / informasjonskapsel er en liten fil som lagres i din nettleser for å se hva som skjer under ditt besøk på bamboo.no og for å kunne gjenkjenne enheten du brukte når du besøkte oss (datamaskin, mobiltelefon osv.)
Når du bruker bamboo.no samtykker du til at din nettleser lagrer informasjonskapsler. Dersom du ikke ønsker å akseptere informasjonskapsler så kan du trekke tilbake samtykket gjennom innstillinger i din egen nettleser. Merk at dette kan medføre at nettsiden ikke fungerer optimalt.

Bamboo solutions logo